Fönsterputs Västra Frölunda

Tyréns Fönsterputs – fönsterputs Västra Frölunda

Varmt välkommen till oss, ett företag för både privatpersoner och företagare i Västra Frölunda som vill få hjälp med fönsterputs.

Privatpersoner

Oavsett om du bor i ett rum och kök eller eller en riktigt stor villa så hjälper vi dig, oavsett hur många eller få fönster du har! Även om det handlar om många fönster så är vi snabba och effektiva då vi har varit i branschen under många år. Trots att det går undan när vi putsar fönster så slarvar vi aldrig, kvalitet och noggrannhet genomsyrar varje uppdrag, så att alla ska bli 100 procent nöjda!

Företag

En fin arbetsmiljö är inte bara att lokalerna ska vara städade och inbjudande. Det är minst lika viktigt med välputsade fönster. Vi vänder oss till företag i alla storlekar som vill erhålla våra tjänster. Med vår hjälp kommer ni få en arbetsplats eller kontor som ser välkomnande ut både för den personal som arbetar där, men även för kunder. 

Skyltfönster

Inte går det väl an att skylta om skyltfönstren är smutsiga! Vänd er till oss så ser vi till att ni får områdets mest välputsade skyltfönster! Det spelar ingen roll om du har en liten butik med ett skyltfönster, eller om du har flera stycken, vi finns till för alla som efterfrågar vår hjälp.

Frågor eller funderingar?

Oavsett vad du undrar så är det vår ambition och strävan att besvara dina frågor. Vi är ett företag där våra kunder betyder allt! Oss kan man nå både via mejl eller telefon och mejlar du så försöker vi alltid att svara utan dröjsmål. Dock kan det hända att det under vissa perioder är mycket att göra, och då kan det dröja ett litet tag innan vi har möjlighet att skicka dig ett svar. Du också fylla i kontaktformuläret som du finner längst ner här på sidan, om du föredrar det!

 

Offert

Det är alltid bra att begära en offert eftersom du då vet vad det kommer att kosta. Våra tjänster är inte dyra, men givetvis kostar det mer om det är många fönster som ska putsas än tvärs om. En offert kostar ingenting och en annan sak som är bra är att du som är en privatperson får göra rutavdrag. Det innebär att en stor del av själva arbetskostnaden är avdragsgill, och vi tar hand om allt det praktiska. Vid debiteringen är avdraget redan gjort, bra och bekvämt!

Kontakta oss

Kontaktformulär

Odinslundsvägen 1 B, 517 36 Bollebygd
Stefantyren2010@gmail.com
0704-602156